maanantai 27. tammikuuta 2014

Pitkä projekti!

Hei vain ja pahoitteluni etten ole jaksanut päivittää ikuisuuksiin,
Ensiksi: on kauhean vaikea tehdä merkintöjä, vetää rajaa siihen mikä menee liian henkilökohtaiseksi ja mikä liian tylsäksi latteaksi ja monessa sarjisblogissa toistuvaksi. Sanotaan näin et elämän mennessä turhan mielenkiintoiseksi, on vaikea päivittää sillä elämän tapahtumiin ei oo vielä saanu tarpeeksi etäisyyttä.

Toiseksi: edellinen johtuu siitä että olen korviani myöten uppoutunu pitkään sarjakuvaprojektiini. Ei ole aikaa ku aamulla herään ja aloitan pitkiksen vääntämistä. Parin tunnin välein pidän taukoa tekemisestä ja derppaan sarjislaisten kanssa. Sitten jatkan ja jatkan ja jatkan kunnes sekoan. Siinä vaiheessa Taneli joutuu potkimaan mut luokasta ulos nukkumaan :D Seuraavana päivänä sama alkaa alusta!

No joo, ajattelin kuitenkin ilahduttaa teitä rakkaat ystäväni pienillä teasereilla tulevasta projektistani.


yksi sarjakuvasivu näytteeksi, tekstausfonttia en oo vielä jaksanut luoda joten pahoittelen puhekuplien tän hetkistä tyhjyyttä

Tässä on päähenkilöt, Velmu, Maija ja päähenkilötyttö, jolle en oo viel päättänyt nimeä.Toinen sarjakuvanäytesivu, aukeama.

Tarina kertoo siis masentuneesta itsetuhoon taipuvaisesta tytöstä, joka aikuisena joutuu kohtaamaan häntä vuosia vaivaavat häiriöt uudelleen tavattuaan lapsuuden mielikuvitusystävänsä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti